Per JAMAM dienas į Kauno „Akropolį“ sugrįžta maisto ir gėrimų mugė „Kaunas FOOD“

Gegužės 16-17 dienomis Kauno „Akropolyje“ lankytojus džiugins maisto ir gėrimų mugė „Kaunas FOOD“. Tai mugė kuri suburia jau žmonių žinomus ir pamėgtus gamintojus, unikalius skonius, natūralius produktus. Lankytojai galės įsigyti išskirtinių, gurmaniškų, gamintojų rankomis užaugintų ar pagamintų produktų.

Pažintis su išskirtiniais skoniais

Žadinsime receptorius novatoriškais gaminiais, įmantriais ingredientais ir ryškiais kvapais. Kiekvienas mugės dalyvis bus pasiruošęs papasakoti apie savo gaminius, pasidalinti gamybos subtilybėmis bei pakvies padegustuoti produkcijos.

Mugės prekeiviai siūlys ne tik plačiai pamėgtų maisto prekių asortimentą, bet ir pristatys dar neregėtų gėrybių – gurmaniški grybai, liofilizuoti ledai ir užkandžiai, vegetariški ir veganiški patiekalai, mikrožalumynai ir daigyklos.

Tuo tarpu jaunųjų smaližių lauks gardi naujiena - liofilizuoti saldainiai, užkandžiai ir vaisiai. Tikri saldumynų mėgėjai galės išbandyti Cosmo snacks prekės ženklio liofilizuotus ledus, užkandžius ir saldumynus. Kam norėsis sveikesnio varianto galės įsigyti Lioskoniai liofilizuotų vaisių ir prieskonių.

Tradicinės virtuvės mėgėjams

Mugėje nestygs ir tradicinių skonių, lankytojų lauks, pagal autentiškus receptus gaminami produktai - stenduose bus galima paragauti ir įsigyti: vytintos mėsos, sūrių, naminės duonos, medaus, natūralių prieskonių, alyvuogių aliejaus, šviežių ir džiovintų vaisių bei kitų gardėsių.

Anot renginį organizuojančios įmonės „Festivus“ marketingo vadovės Eimantės Skaisgirytės, šioje maisto ir gėrimų mugėje kiekvienas lankytojas atras savitus skonius, o gurmanams bus galimybė išbandyti kažką naujo. „Dalyviai pasiūlys ne tik platų asortimentą įvairių gėrybių, bet ir papasakos apie savo gaminius, pasidalins gamybos subtilybėmis bei pakvies degustuoti produkcijos. Turėsime produktų, kurie yra tinkami tiek vaikams, tiek suaugusiems ar net sveikos gyvensenos puoselėtojams.“,- pasakoja „Festivus“ atstovė.

Kaunas FOOD“ kviečia lankytojus užsukti ir susipažinti su maisto bei gėrimų tendencijomis, paskanauti gardėsių. Mugė vyks gegužės 16-17 dienomis, nuo 10 iki 21 val., Kauno „Akropolyje“, Griunvaldo alėjoje, II aukšte.